Info Golf hole

Beste Golfbaan, bent U klantvriendelijk? 

De gemiddelde prijs voor een greenfee is doordeweeks € 60,00 en in het weekend € 68,00. In elke andere branche worden dit soort bedragen snel geassocieerd met het woord beleving. De meeste vrije golfers spelen in het weekend en die willen wel een beleving na het afrekenen van een greenfee.

Wat zou je mogen verwachten van de golfbanen? Om te beginnen een vriendelijke medewerker bij de balie die je verteld waar je alles kan vinden en wat de status van de baan is.

Gezien het ledentekort zou je kunnen verwachten dat de betreffende persoon je vragen stelt:
Waar woont U?
Bent u lid van een golfbaan?
Hoe vaak speelt u per jaar?
Heeft u weleens overwogen om lid te worden van onze golfbaan?
Wij hebben een lidmaatschap op maat voor u!
Wat te denken van onze tienrittenkaart?

Tevens wordt er, voor het afrekenen, vermeld dat de greens zijn geprikt en met zand zijn bestrooid. Hole 6 is een wintergreen en hole 15 is ingekort tot een par 3.

Helaas hebben ze mij dit verhaal nog nooit verteld doch ik heb het wel degelijk ervaren. Persoonlijk vind ik dat als je ongeveer, met een hapje en drankje, € 80,00 à € 100,00 uitgeeft het een beleving mag zijn. Ook mag je kwaliteit verwachten en als deze niet geheel aanwezig is moet er minimaal een melding van gemaakt worden en/of een korting worden verleend omdat de verwachte kwaliteit niet kan worden geboden.

Bij elk ander product welke wordt aangeschaft met beschadigingen of onvoldoende kwaliteit reageert iedereen en wordt het alleen aangeschaft als er korting wordt verleend of men wacht op een nieuwe zending.

Laat alle golfbanen het onderhoud (en kortingen) vermelden op hun website en graag snel vindbaar aub. Onderhoud is noodzakelijk om de rest van het jaar een optimale resultaat te krijgen echter zorg ervoor dat de beleving van de vrije golfer niet wordt verstoord!

Op de drivingrange een paar ballen geslagen, paar chipjes en putten. Op tijd richting hole 1.

Bij hole 1 komt u uiteraard een vriendelijk marshal tegen die u verteld dat snelheid, repareren en fore roepen op deze baan MOET.

Na 18 holes intensief genieten van de baan, je flightgenoten en het spel (of niet) wordt je vriendelijk verwelkomt door de mensen in het restaurant welke je dag vrolijk laten afsluiten.

Dus geen chagrijnig mens die alle gasten loopt af te blaffen, ook een beleving maar niet de gewenste.

 

Eigenlijk heb ik ideeën zat maar willen de golfbanen er wel een beleving van maken?

Onderhoud golfbanen
Maaien golfbanen
Onderhoud golfbanen